4 legakkers - Mijn eigen eilandje
397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-397,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Vier legakkers

Wij bieden eilandjes te huur aan, mét eerste recht van koop, op vier verschillende legakkers. Ze liggen alle vier in de rustige Noordplas, ten zuidwesten van de zandeilanden en zijn lokaal bekend onder de nummers 7, 8, 12 en 15.

 

De legakkers 7 en 8 zijn breed en goed beschoeid.

De legakkers 12 en 15 zijn smaller en minder goed onderhouden.

 

De huidige bestemming van alle vier legakkers is natuur. Dat betekent dat je er vrij mag afmeren en overnachten maar dat er niet gebouwd mag worden. In 2019 wordt het bestemmingsplan herzien. Naar verwachting zullen er onder het nieuwe bestemmingsplan huisje van 30 vierkante meter gebouwd mogen worden, hopelijk met een goot op 3 meter en een nok op 5. Er lijkt consensus te ontstaan over een maximaal bebouwingspercentage van 20% van het grondoppervlak. Dan vergt een huisje van 30 vierkante meter een kavel van 150 vierkante meter. Daarom hebben wij de legakkers 7 en 8 recent herkaveld.

 

Tip! Zie hier wat anderen eiland eigenaren met hun eilandje hebben gerealiseerd.

Wees er snel bij voor uw eigen eilandje